Fremstilling af professionel flødeskum
Overrask dine besøgende med de mest lækre desserter! Find ud af hemmelighederne fra de professionelle i køkkenet i denne blog. Hvordan laver man egentlig den bløde, piskede fløde og marcipan? Hemmeligheden ligger i lattergas. Lattergas bestemmer meget for smagen, teksturen og holdbarheden af fløden. Ved at kombinere lattergas med en flødeskumssyphon kan du få lækker, cremet flødeskum lavet på bare få minutter.
VI HAR LISTET TRINENE NEDENFOR FOR DIG:
Fjern hovedet fra din flødeskumssyphon, hæld den nøjagtige mængde fløde i, der passer til størrelsen, sammen med sødemiddel eller flormelis efter smag, og sæt hovedet på igen.
Find N2O patronholderen og skru den af. Sæt slangen fra lattergasflødeskumspatronen ind i patronholderen og skru trykregulatoren af for at frigive lattergasen. Fyld flødeskumssyphonen. Og stram patronholderen igen.